Informatie en tips over bouwen en verbouwen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Het aangezicht van je huis is bepalend: niet alleen voor jezelf maar misschien ook voor latere verkoop of verhuur. Vaak hebben vele huizen wel een rommelig kamertje of een zolder waar je eigenlijk niets mee doet en dat is jammer. Want juist een extra kamer met mooi licht inval is een surplus voor je woning! Je zou deze ruimte goed kunnen gebruiken als extra werkkamer, een mooie ruimte voor grotere kinderen, een extra slaapkamer, walkin closet of een heerlijke ruimte voor opslag waar je de wasmachine kunt zetten en extra voorraad kunt houden. Of wat dacht je van je eigen schrijfkamer of hobbyruimte? Een extra ruimte voor de kinderen om te Playstationnen of logeerpartijtjes te maken? Met een kleine verbouwing creëer je al een frisse nieuwe start dat de waarde van het huis vermeerdert!

Kooptip:

  • Wanneer je gaat verbouwen komt er veel bij kijken. Een exacte prijs maken is erg lastig. Vrijwel altijd moet er een vakspecialist langskomen om de situatie te beoordelen. Wij koppelen je met maximaal 4 vakspecialisten. Ontvang direct tot 4 offertes, bereken het verschil en vergelijk de prijzen!.

Energiebesparend
Een mooi dakraam geeft een zee aan ruimte en licht. Met mooie kozijnen en isolerend glas geeft dat de ruimte een extra cachet en lijkt het meer op een echte, volwaardige kamer. Een heerlijke plek om een boek te lezen of een extra televisiekamer geeft je huis meerwaarde. En er zijn legio mogelijkheden! Je kunt kiezen voor een vast raam, een draaikiepraam, of een draairaam dat naar buiten of binnen opent. Je kunt kiezen voor onderhoudsvrij kunststof materiaal met het juiste isolatieglas – zo ben je jarenlang van de zorgen af en het scheelt op de energierekening!

Kunststof kozijnen
Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze in alle kleuren verkrijgbaar zijn en een hoge isolatiewaarde hebben. Op draaikiepramen zitten diverse ventilatie mogelijkheden en verdekt liggend beslag. Of heb je toch liever een houten kozijn? Met de voordelen van een kunststof kozijn, kun je kiezen voor een mat, metallic of houtnerf structuur waardoor je toch die houtlook creëert.

Opknappen maar!
Als je besloten hebt om een zolder of een kamer op te knappen, zorg dan dat er voldoende ramen worden geplaatst – nu heb je de kans om het in een keer goed te doen! Een zolderkamer of een rommelkamertje is vaak donker dus deel ze goed in en zorg voor voldoende licht, isolatie om hogere stookkosten te voorkomen en een goede ventilatie.

Het is belangrijk om van te voren goed te informeren naar de mogelijkheden, de eventuele subsidies en natuurlijk of je de kozijnen zelf vervangt of door een vakman laat doen. Er zijn legio mogelijkheden die de waarde van je huis vermeerderen – niet alleen voor je eigen woon comfort maar ook voor de waarde stijging bij eventuele verkoop of verhuur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Meer verbouwprijzen:

Bekijk alle verbouwprijzen